Biografie DJ Erik O
 
 
 
 

Biografie DJ Erik O

Mijn naam is Erik Offermans, eigenaar van DJ Erik O.com Entertainment, in de regio bekend als DJ Erik O. Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als DJ, en heb dan ook al op menig feestje gedraaid.

Het Begon al op 14 jarige leeftijd met een paar vrienden, een paar geleende Platenspelers een microfoon en een mengpaneel. Na op heel wat dorpskermissen en fuiven te hebben gedraaid wilde ik mijn Passie wat verruimen, en begon ik in Disco Dancing de Smid als resident DJ . Meer dan 10 jaar zorgde ik er mede voor dat ieder weekend de tent afgeladen Vol zat ,en het steeds weer een super feest was .

Maar ondertussen stond mijn Drive in Show natuurlijk niet stil. De opdrachten werden steeds groter, en de installatie werd steeds weer aangepast en vernieuwd. Wij waren in menig feesttent in de regio dus ook een graag geziene gast. Noem ze maar op Burchtfeesten – Reijmeifeesten – Korenfeesten -Schuttersfeesten Midsummer voorprogramma Rowen Heze Janse Bagge band en vele bekende Artiesten . We zorgden wederom voor een volle feesttent waar het steeds gezellig was tot in de kleine uurtjes. Maar ook op vele bruiloften en bedrijfsfeesten stonden wij met onze Drive in : De Kroon Margraten – Laadhof Mesch - Kasteel rijckholt – Paviljoen Noorbeek – Fort st Pieter - Geulhemermolen - Café/zaal Benelux Beek - Crown Plaza - Kasteel Hoensbroek - Caverne de Geulhem - Auw kerk Bunde e.v.a .

Door de grote aanvraag voor mijn Drive in Show ben ik in 2004 gestopt in dancing de Smid En heb me weer volledig gestort op het Drive in werk . Dit naar grote tevredenheid van mijn opdrachtgevers ,want het is pas een feest als DJ Erik O is geweest .