Home > Drive in Shows
 
 
 
 

Drive in Shows

 

Flexibiliteid en kwaliteit  staan garant voor mijn Drive-in Shows. Voor de kleinere feesten gebruik ik de zo genaamde "Basic Disco Show". Voor de grotere feesten adviseer ik u de "Drive in Show". Een en ander is onderhande afhankelijk van de ruimte en aantal personen op uw feest. Neem vrijblijvend contact  op voor het juiste advies.
   

Basic Disco Show

 
Voor kleine Cafe's/zalen Verjaardagen thuisfeesten etc tot max 90 personen kunt u gebruik maken van de Basic disco show. Deze set is ook uitermate geschikt voor kleinere locaties, of feesten met een kleiner budget waar een grote lichtshow niet nodig is. Deze set is standaard toch zeer compleet met RCF Speakerset, setje LED spots, 2 Aircones en een mooie witte LED DJ Booth . Voor de wat grotere locatie's kan ik u een van onderstaande sets aanbevelen.

   
 

Drive-in Show

Deze standaard Drive-in Show is uitgerust met een witte LED DJ Booth, 4 meter truss brug afgewerkt met zwart doek,4 bewegende spots (moving heads), 5 LED Parren, 2 aircones, en een RCF speakerset.
   

XL Drive in Show

 
Deze zeer uitgebreide XL Drive in Show is voorzien van een RCF Vertical Array speakerset, wit Design LED DJ  Meubel, Truss licht brug van 6 meter afgewerkt met een LED Sterrendoek, Staande Truss pilaren ,2 aircones, en 10 bewegende LED Spots (moving heads). Neem vrijblijvend contact op om een set te kiezen die bij uw feest past.